image 2 scaled

Black Sabbath ağlattı, Volbeat dansettirdi, Slayer yardı, Megadeth ruhuna helva kavurttu

Belçika’da devam eden Graspop Metal Meeting’in ilk iki günü geride kalırken akılda kalan şeyleri paylaşmak istedik

İlk günün şüphesiz en merak edilen grubu, The End isimli son turnesine çıkan Black Sabbath’tı. Seçtikleri şarkılar, Ozzy’nin vokali, Geezer Butler ve Tony Iommi’nin bas ve gitar partisyonları binlerce insanı mest etti.

Yine ilk gün sahne alan gruplardan Megadeth o kadar isteksizdi ki orada bulunan kargalar bile bunu anlamıştı. Tüm bu olumsuzluklar varken, Dave çok konuşulacak bir olaya imza attı; Holy Wars şarkısının sözlerini unutan Mustaine, Dave Mustaine çevikliğiyle durumu kurtarmaya çalışsa da yemedi! Set list güzel olmasına rağmen konser pek doyurmadı milleti.

İkinci gün sahne alan Slayer tam anlamıyla seyirciyi yardı geçirdi! Crowd Surfing bereketi vardı, üzerimizden vızır vızır insanlar geçiyordu kızlı erkekli! Fakat bir kişi bir kadının üzerine düşerek kısa bir baygınlık yaşattı talihsiz kadına.

King Daimond her zaman ki gibi müthiş ötesiydi, sound harika, teatral-şov büyüleyiciydi…

İkinci günün son grubu Volbeat ile beraber yağmurda acımasız yüzünü gösterdi. Islanan ve üşüyen metal kafalar dans ederek ısınmaya çalıştı! Volbeat de harikaydı.

image

Testament, Municipal Waste, Amon Amarth, Dropkick Murphys, Ghost iyiydi. Özellikle Ghost kendi fan kitlesini oturtmuş gibi.

Şimdilik bu kadar, son gün Iron Maiden ve Twisted Sister’i takip edip sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Esen kalın!

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın