beşer aptük

Yoldan Çıkmış Simalar üçüncü baskıyı yaptı

Türkiye yeraltı ve yerüstü kültürüne “yoldan çıkmalarına rağmen” yön vermiş ayrıksı zat-ı muhteremlerin rock ‘n’ roll ve hayat ile kurdukları bağı yazdığı kitaplar vesilesiyle geleceğe taşımayı kendisine misyon edinmiş Murat Beşer’in “debut plağı” Yoldan Çıkmış Simalar, üçledi.

Kısa zamanda üçüncü baskıyı yapan ve bir “longseller” olacağının anlamlı sinyallerini veren bu nitelikli eser, hem müzikal hem de sosyal kültürümüzde çok anlamlı bir boşluğu doldurabilecek bir içerik taşıyor.

İlk iki baskısı tükenen “Yoldan Çıkmış Simalar” adlı bu kitap, dünümüzü anlatan, bugünün süzgeçinden geçiren ve manalı yaşanmışlıkları yarınlara taşıyan bir kültür emekçisi olan Beşer’in olağanüstü hümanist bakış açısıyla, lezzetli bir okuma deneyimi vaat ediyor kitapseverlere.

Kısacası;

Alınız, aldırınız. Okuyunuz, okutturunuz. Üstelik bu kitabı daha da lezzetli kılan mühim bir özelliği de var: Aptülika Baba’nın samimi çizimleri!

Bu özel kitabı daha da anlamlı kılan Aptülika & Beşer koalisyonuna kayıtsız kalmayın, Yoldan Çıkmış Simalar’la kitaplığınızı şenlendirin!

 

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın