lemi ehe

Lemmy’nin hayaletinin selamı var, yeni albüm yoldaymış

Rock’n’Roll aleminin yaşarken ölümsüz olduğuna kanaat getirten ve dahiliye hariciye her türden doktora “tıp bakış açısıyla değerlendirseydik bu herifin çoktan ölmüş olması gerekirdi” dedirten “buğulu sesi”, Motorhead vokalisti Lemmy Kilmister toprak oldu sanıyorduk, yanılmışız.

En azından “billur” sesi öteki dünyadan bize şarkılar söylemeye devam edecekmiş. Lemmy’nin hayaletinin selamı var, yeni albüm yoldaymış.

Kafası karışanlar için mevzuyu açalım: Acar muhabirimiz Fatih Yıldırım, Ukrayna’dan bildirdi:

28 Aralık 2015 tarihinde bizlere veda eden rock’n roll müziğin efsanesi Lemmy Kilmishter’in herkeslerden sakladığı Skew Siskin’in gitaristi Jim Voxx ile yaptığı ortak çalışmaların olduğunu öğrendik. Voxx; “Şimdilik albümün çıkışı hakkında bir bilgim yok bunu Motörhead menajerleri belirleyecek. Lemmy öldüğüne arkasında çok fazla kayıtlar bıraktı bunlar Motörhead’den bağımsız kendi çalışmalarıydı. Albüm üstünde çalışmak gerek. Tam söz vermesem de bu yıl sonunda hazır olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Sözlerine “Lemmy acele etmedi.Yaptığımız kayıtlar herkesin aşina olduğu Motörhead müziğinden çok daha farklı olduğu kesin. Lemmy gruptan boşta kalan zamanlarda benim stüdyoma gelip kayıt yapıyorduk. Birlikte 10 tane şarkıyı hazır ettik. Aslında çoktan albümü çıkartmayı planlıyorduk fakat fırsat bulamadık” diye devam eden Voxx, son olarak; “…Lemmy’nin hastalığı ile projeyi dondurduk ‘ dedi.

jim

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın