empyrium 1

İstanbul’dan Empyrium Geçti, Geçiyor

Almanların her dalda olduğu gibi yer yüzüne kıyaklarından birisi de Empyrium hiç kuşkusuz. 1994 yılında varolan grup, kendi tarzlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Yirmi yılı aşkın süredir müzik dünyasının özgün gruplarından biri olmayı başaran Empyrium, Türkiye’de ilk kez 2 Eylül Cuma akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

 Markus Stock ve Andres Bach’ın birlikte kurduğu Empyrium, melankolinin tarifsiz bir atmosferle hayat bulduğu şarkılarıyla 2 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM Drama Sahnesi’ne konuk oldu. Böylelikle, grubun hayranları için büyük bir rüyayı da sonunda gerçekleşmiş oldu. Doom metal’den neo folk’a uzanan geniş yelpazeli müzikleri ile adeta kült mertebesine ulaşan ve çarpıcı canlı performansıyla ilk gecesinde hayranlarını büyüleyen Empyrium, bu akşam (3 Eylül) yeniden Zorlu PSM’de sahne alacak.

_84A9000

Konseri, mecmuamızdan Can Ali Erdal ve Ezgi Erdoğan takip ettiler. Konser üzerine bolca yazılır, konuşulur lakin halen kafanız karışık ise bu akşam gene Zorlu PSM’de olacaklar, biletler tükenmediyse kaçırmayın derim. Kendi düşün dünyanızda bir yolculuğa çıkın grupla ilgili, en iyisi bu olur kanımca!

_84A9157

Konser olmadan aylar önce bizim gibi Rock Metal Basın camiasını ayağa kaldıran Empyrium Turkey’den Oytun Bektaş’a, Delikasap Rock’n’Roll Kültürü Mecmuası emekçilerini konsere davet eden PRO İletişim’den Taner Turna, Serap Denk ve İnci Şirin’e ve Zorlu PSM PR Koordinatörü Ayşe Kumova’ya teşekkürü borç bilirim.

Tarih: 3 Eylül Cumartesi

Bilet Fiyatları: 1. Kategori – 85.00 TL, 2. Kategori – 70.00 TL

Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Drama Sahnesi

%25 indirimli sınırlı sayıda öğrenci biletinin satışları Zorlu PSM gişelerinden yapılmaktadır.

Konserle ilgili daha ayrıntılı bir yazıyı ileriki günlerde sitemizde bulabilirsiniz.

 

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın