diary of dreams 55633301a5078

Hem Alman hem Darkwave: Diary of Dreams, düşlerinizi zapta geçirecek

Kültür, sanat ve felsefenin adeta tecavüze uğradığı günümüz Türkiyesi’ne kültür, sanat ve felsefe disiplinlerinde arşa uzanmış ALMANYA EKOLÜ’nden bir grup konuk oluyor: Diary of Dreams…
Grup bizleri sarsmak, titretmek ve kendimize getirmek için üzerimize ALMAN GOTİK esintileri üfürecek.
Gelin grubu biraz tanıyalım şimdi de…
1994 yılında solist Andy Hates’in solo projesi olarak başlayan grup ilerleyen yıllarda Alman Dark Wave ve Gothic sahnesinin en önemli gruplarından biri oldu.
 
Geçtiğimiz yıl 14. stüdyo albümlerini Grau Im Licht adıyla yayınlayan grup albüm sonrası çıktığı turnede Avrupa’nın birçok festivalinde ve kulübünde sahne aldı.
%100 MUSIC‘in katkıları ile gerçekleşecek konser İstanbul’un yeni ama kısa sürede en önemli mekanlarından biri olacak olan IF Performance Hall Beşiktaş‘ta 1 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.
Bugüne dek Moonspell, Evgeny Grinko, Wardruna, Richie Kotzen, Mr. Big, Dave Lombardo, God Is An Astronaut, Dub FX gibi grup ve müzisyenlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MoodLive organizasyonu ile gerçekleşecek konserde İstanbullu New Wave, Dark Wave, Gothic gibi türlerin hayranları bir araya gelecek.
Konserde kapılar saat 20.00’de açılacak, önceden DJ NEU! ve DJ SPECTRE ile konsere hazırlanacağız. Bu sırada İstanbul Gothic parti organizasyonlarının başarılı oluşumu KARA BALO‘nun özel gösterileri de olacak. Saat 22.00’de ise DIARY OF DREAMS sahnede!
Konserin biletleri Biletix, Hammer Müzik (Kadıköy) ile Mephisto Kitabevi Taksim ve Beşiktaş şubelerinde satışta.
Türkiye akademik hayatının son nefesini verdiği; kültürün, sanatın ve felsefenin fiili livataya uğradığı ve koşar adım yavşak tipi bir rejime yuvarlandığımız şu günlerde nefes almak için, varolduğumuzu kendi kendimize ispatlamak için Diary of Freams konserine gidiniz…
Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın