ece 1

Bu nasıl sarışın!?

Sahneye şarkıcı değil, dublörü çıktı!

Yaz gelince üretkenliği, pardon tüketiciliği tavan yapan pop dünyası kendisini aştıkça aşıyor. Beyaz perdedeki, aktör ve aktrisler zorlu sahnelerde sıkıntı çekmesinler, kollarını bacaklarını kırmasınlar ve bilumum sosyal mesaj içerikli (!) pozisyonlara düşmesinler diye oldukça akıllıca bir yöntemle yaratılan dublörlük seçeneği, canım ülkemizde şarkıcılık mesleğinde de kullanılmaya başlandı sayı seyirciler.

Yalova Çınarcık’taki Deniz Feneri Plajı, pardon Beach Club geçtiğimiz Pazar günü müşteriler için Ece Seçkin isimli billur sesli popçuyu getireceğini duyurmuş. Fakat Ece Hanım’ı bulamadılar mı, ikna mı edemediler yoksa bu büyük sanatçının, “Öyle her çağırana gitmem, şunları şunları isterim” şeklindeki popstar kaprisli şartlarını mı yerine getiremediler bilemiyoruz ama onun yerine, Ece Seçkin’e benzeyen başka bir sarışını sahneye çıkarmışlar. İşi nasıl kotardıklarına gelince…

Uzun sarı saçları ve parlak güneş gözlüğüyle kamufle ettikleri sarışına bir mikrofon vermeleri yeterli olmuş. Çünkü söylemeyip de söyler gibi yapmaya denilen ve her beş popçudan altısının tercih ettiği “playback” nimetinden faydalanmışlar. Böylece söz konusu sarışının şarkıları söyler gibi yapması günü kurtarmış.

Buraya kadar yaşananlara “skandal” diyorsanız eğer sıkı durun. Plaja, pardon Beach’e gelenler Ece Seçkin’le eğlendiklerini düşünerek, atlayıp zıplayıp hoplayarak ve onun bütün dünyada dillere pelesenk olmuş şarkılarını hep bir ağızdan söylemişler. Bu da yetmemiş, birlikte fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarına bin bir özenle koyarak dostu düşmanı çatır çatır çatlatmışlar.

Şimdi, neresinden tutsanız bir yurdum komedisi olan şu saçmalıkta, güneş gözlüğü takınca artık bütün sarışınların birbirine benziyor olması gibi bir tek tiplikten mi dem vuracaksınız, banttan yayınla eğlendiğini sanan milletimizin düştüğü komiklikten mi, playback kültürlü sahte müzik piyasasından mı veya DJ’likten milyonlar götürmenin ne kadar boş ve saçma olduğundan mı yoksa ne olursa olsun bir beach’e gidip eşe dosta eğlendiğimizi gösterelim havasındaki tatil denen şeyden zerre anlamayan halkımızdan mı?

Merak edenlere duyurulur: Ece Seçkin haklı olarak konu hakkında soruşturma başlatmış. Fakat takipçileri için, “Bak Ece Seçkin’le birlikteyim” havası basan müşteriler o fotoğrafları şimdi nerelerine ne yapacaklar o hala belirsiz.

ece 2

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın