Pinkfloyd uh wot 1

Roger Waters pişman: “Keşke Pink Floyd’u mahkemeye vermeseydim”

Roger Waters (en solda, İnek Şaban gibi bakan), yıllar sonra Pink Floyd’u mahkemeye vermesinin büyük bir hata olduğunu itiraf ederek; “Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum ama evet, hatalı olan bendim. Grup elemanlarına dava açmamalıydım,” dedi.

O dönemde tek istediğinin daha yaratıcı olabilmek olduğunu söyleyen büyük müzisyen, hukuk sisteminin ona çok şey öğrettiğini de sözlerine ekledi. Waters, David Gilmour ve Nick Mason ile mahkemelik olmuştu.

“Grubun diğer elemanlarına 1985 yılında, ‘Her şey bitti’ dediğimde ‘Kolay mı sanıyorsun’ dediklerinde anlamalıydım. İngiliz hukuk müktebasatından bihaber olduğumu ve Pink Floyd’un kolayca tarihe karışamayacağını da böylelikle öğrenmiş oldum,” diyen Waters, şu sıralar eski grup elemanlarıyla yeniden “kanka” olmanın keyfini sürüyor.

Bununla birlikte Türk basınının Pink Floyd’un ilk popülerleşmeye başladığı zamanlardaki gruba bakış açısı da kaydadeğer. Necip Türk medyasının, bugün olduğu gibi o günlerde de işkembe-i kübradan haber yapmayı adeta bir sanata dönüştürmesi komik mi yoksa trajikomik mi orasını da hala kestiremiyoruz!

pink floyd sisirilmis bir balondur 419973

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın