lavuks

Kanguru Metal’in gişesi kıskandırıyor: Airbourne’un yükselişi hız kesmiyor

2003 yılında hala aynı tekerlemelerle Grunge-Rock’ın Heavy Metali öldürdüğüne dair hanidiyse Kur’an-ı Kerim’e el basıldığı, Klasik Rock için her Cum’a çıkışında adeta ölüm fermanı yazılıp fetva verildiği, Hardrock’ın kesinlikle artık bittiği gerekçesiyle mevlüt okutturulup lokma dağıtmanın eksik olmadığı mel’un bir dönemde, kangurular diyarından dünyaya meydan okuyan bir hard & heavy grubu peyda oluverdi: Airbourne.

“AC/DC’yi taklit ediyorlar” diyerek yüz çeviren kem gözlüler;

“İki albüm sonra dağılırlar” diyerek omuz silken çok bilmişler;

“Bu müziğin artık geleceği yok” diyerek burun kıvıran şom ağızlılar…

Hepsi piyasadan yok oldu, Airbourne ise kainat çapında bir fenomene dönüşürken grubun yükselişini durdurmak fikriyatı ise imkansızlığa hicret etti!

lavuklar

Airbourne 2019 yılında Avrupa’yı fetih planını açıkladı; Kuzey Avrupa’dan Güney Avrupa’ya tavaf etmeyecekleri mekânın kalmayacağı rockseverlere tebliğ edildi.

Sizleri seviyoruz Airbourne diyerek gruptan maaşAllah’ımızı eksik etmiyor ve; “DURMAK YOK, YOLA DEVAM! Rock’n’Roll tamam!” diyoruz inşaAllah!

Grubun konserlerinde biletler yok sattığı için Avustralyalı ayyaşların keyiflerinin gıcır olduğu o günah anlarından birini sizlerle paylaşıyor, “YARASIN TOSUNLARIMIZA” diyerek afiyet-i şeker dileklerimizi tüm mürtedlere yolluyoruz.

air

Paylaş

Similar Posts

Bir yanıt yazın